Внос, търговия, монтаж, гаранционно и
следгаранционно обслужване на автомобилни
газови уредби за пропан-бутан ( LPG) и метан (CNG)

Нови продукти и разработки

8960525 - държач  инжектор бензин с дюза за впръскване на газ (12 броя)

2007315 - дюза за колектори 90˚

Емулатор за ниво бензин “TAU 3 - Fuel Finder©“ с код 8960647

Новият емулатор за ниво бензин “TAU 3 - Fuel Finder©“ е иновативен продукт, който работи точно при трансформиране на пропан-бутан и метан на новите модели автомобили Ситроен.

При управлението на превозното средство на пропан-бутан или метан емулаторът е в състояние да поддържа изравнени параметрите на реално потребление на бензин с въображаемо потребление, изчислени от компютърът на бензин, което позволява при стартиране двигателя, показване на правилното ниво бензин на водача.

Постигнахме този резултат като използвахме микропроцесорна технология, заедно с галванична топлинна изолация(патентно защитена), която е в състояние непрекъснато да емулира потреблението на бензин. Тази продължителна емулация на TAU 3 - Fuel Finder© избягва грешките на бензиновия компютър типични за други емулатори, разпространявани от нашите конкуренти, като например:

  • Грешен дисплей за нивото на бензин при стартиране работа на двигателя.
  • Необходимост от зареждане с гориво на бензинов резервоар, за да изписват правилно нивото на бензин.

Изследванията, които сме провели до днес ни позволяват да декларираме, че нашият “TAU 3 - Fuel Finder©“ решава проблеми на неустойчив дисплей за нивото на бензина на всички превозни средства, оборудвани с бензинов компютър с функция Trip Advisor.

Уважаеми клиенти,
Радваме се да ви информираме, че Тартарини Ауто са разработили ново контролно устройство EVO 01 за последователна (секуенциална) система, което е на разположение на пазара.

Функции на EVO01:

  • FTF ™ - Fuel Trim Following;
  • GDS ™ - директно запалване на газ;
  • ADM System ™ - адаптивна динамична карта (прецизна настройка);
  • Euro 6 – отговаря на Евро 6;
  • Start & Stop Ready (67R01 съвместимa).

FTF системата позволява да се поддържа оптимално съотношение въздух гориво с цел да се получи най-добрата ефективност на изгаряне, следователно по-малко вредни емисии.

GDS (Crash Safety System) системата позволява директно запалване на газ, винаги при топъл двигател. Тази система е само за автомобили, оборудвани със старт/ стоп система. Газавият клапан спира и предпазва от детонация в цилиндрите.

Докато в други системи по OBD се променя настройката на инжекторите от една единствена точка за корекция и се коригира чрез система по OBD на автомобила, иновативната система ADM, проектирана и произведена от Tartarini Auto, позволява динамична корекция на впръскване на газ чрез няколко точки за корекция.

Резултатите от тази иновативна функция е:

  • Същото каране на автомобила като на бензин;
  • Намален разход на гориво;
  • Удължаване живота на двигателя.

С непрекъснатите усилия за подобряване на технологията, Тартарини Ауто разработи нова кутия за EVO01. Тя е водоустойчива, за да се избегнат течове, които могат да повредят електронната платка.


Вход за партньори:
Потребителско име:

Парола:
Вашето мнение е важно за нас! Моля, попълнете нашата анкета.