Внос, търговия, монтаж, гаранционно и
следгаранционно обслужване на автомобилни
газови уредби за пропан-бутан ( LPG) и метан (CNG)

За Тартарини Ауто - Италия

Kомпанията “Тартарини ауто”

Централният офис на “Тартарини ауто”в Кастел Маджоре е установен в технологично модерна фабрика, която се простира на площ от 15 хиляди квадратни метра. Инженеринговата, производствена, счетоводна и търговска дейност се организират с най-добрата техника за управление. Световната дистрибуторска мрежа гарантира, че продуктът се предлага на всички пазари чрез специализиран сервиз, който гарантира общата удовлетвореност на клиента.

Всеки член на персонала работи за целите на компанията. Организацията на производство заедно с уважаваното качеството на продуктите на “Тартарини ауто”осигуряват непрекъснат растеж на компанията и гарантират, че водещата позиция на световния пазар на автомобилни газови системи се запазва.

Разгледайте видео презентацията на “Тартарини ауто”

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

История

“Тартарини ауто” е създадена през 2000 година, но историята на фамилния бизнес е дълга и уважавана. Неговата история и нейните продукти са резултат от опит, който е трупан в OMT Tartarini, основана през 1941 г. от г-н Алеардо Тартарини.

Инвестиране ресурси в експлоатация на природен газ: това е било интуитивния гений на основателя. Идеята се развива в дните, когато използването на алтернативни източници на енергия, е представена нова възможност за развитие на италианската автомобилна индустрия, която е бавно се възстановява в края на Втората световна война.

Това предизвикателство и интуитивни стратегически умения, над седемдесет години, трансформират една малка фирма от квалифицирани инженери, които се характеризират със силен пионерски дух, в динамичен и модерен бизнес.

“Тартарини ауто” в момента представлява важна отправна точка за технологични изследвания, посветена на използването на алтернативни горива.

През деветдесетте години управлението на дружество преминава към г-н Роберто Тартарини, които, воден от същия дух и бизнес умения, както баща си, поема наследството и приема предизвикателството.

Под негово ръководство компанията има активно участие в амбициозни проекти, свързани с по-напредналите технологии за превозните средства.

Тартарини ауто сега се управлява от внука г-н Микеле Тартарини, който с нова страст и умения, с помощта на опита на баща си, ръководи компанията към все по амбициозно бъдеще.

Изследователска и развойна дейност

Теория и практика определят всеки успех. Новите технологии заедно с разработването на съвременни системи в сектора на производството на автомобили са довели до концепцията за изследвания и за отдела за развитие, които осъществяват сложни дейности за изпитване.

Наследения опит, придобит в продължение на много години е бил инвестиран в рамките на компанията, за да даде нов дух в продукта на “Тартарини ауто”: от анализа на получените резултати са създадени основите за бъдещето.

С възможностите на съвременното оборудване на изследователския отдел симулират условия на работа, по пътя и след това се усъвършенстват стратегиите за настройка на електронния блок за управление, която е сърцето на инжекционните системи. Това е сектор, в който “Тартарини ауто” е получил сертифициране на международно ниво.

Обучение

В Тартарини ауто постоянно обучават с издаване на удостоверение по цялата мрежа от дилъри и вносители.

Също така постоянно се актуализират софтуера и ръководствата за инсталиране с въпроси посветени на всеки тип превозно средство.

Производство

Предвиждат се изискванията на пазара и прилежащите с тях промени. Тази постоянна бдителност, позволи на отдел производство да отговаря на изискванията на клиентите в реално време, както големите поръчки, така също и на по-малките потребители. Значението на гъвкавостта е основен принцип на фирмената организация и е това, което всъщност позволява “Тартарини ауто” да се разграничава от конкурентите и постоянно да обновява производството.

Качеството на продукта и следователно най-добрият резултат е гарантиран от крайният контрол.

Във вътрешно-фирмената производствената система “Тартарини ауто”е предвидено валидиране и маркиране на отделения продукт.

Надеждността на една добра система за газ, също така, както на добър часовник, е осигурена от съвършенството на всеки компонент. Всеки продукт отразява неговия създател, неговото въображение, умения и в една дума си "Арт".

Всички “Тартарини ауто” продукти са резултат от изследване, проведено с цел за постигане на най-високите стандарти за качество, както и повече от седемдесет години на опит и умения.

По тази причина на LPG и CNG продукти, произведени от “Тартарини ауто” отговарят на всички видове изисквания за всички видове превозни средства: от традиционния продукт, подходящ за карбураторни автомобили чрез електронните системи за използваните в последното поколение на превозни средства инжекционни системи.

По този начин "Etagas" и "Sequential" системи са замислени, като брилянтни резултати от изследвания, проведени от “Тартарини ауто” и след експериментиране на нови решения: произведени за пропан-бутан и метан версията.

"Etagas" и "Sequential" системи да е сертифицирана в съответствие с настоящите европейски стандарти, както по отношение на продукта, така и по отношение на много строги норми на замърсяване, Euro 3 и Euro 4. Тези системи могат да се използват за преобразуване на превозни средства, оборудвани със OBD , с минимална разлика в производителността, като изключително надежден и предлага големи икономии на енергия и поради това много по-малко замърсяване.

Сертификация ISO 9001:2008

Чрез поддържане на стандартите за качество, Tartarini Auto има сертифицирана система по качество в съответствие с UNI EN ISO 9001:2008.

Изтеглете сертификат ISO 9001:2008 в PDF формат или го вижте тук

Вход за партньори:
Потребителско име:

Парола:
Вашето мнение е важно за нас! Моля, попълнете нашата анкета.